Om Selskabet

DSF har fået et nyt logo i forbindelse med, at DSF i 2010 blev et nationalt ”chapter” under IASP (International Association for the Study of Pain). Logoet blev til som vinder af en konkurrence blandt medlemmernes mange forslag på årsmødet i 2010. Logoet er tegnet af Winnie Schmelling og er herefter blevet bearbejdet sammen med en prisbelønnet grafiker, Rasmus Dybendal. Symbolikken fastholder lidt af det forrige logo, hvor ”DSF” befandt sig sammen med et lyn i synapsen mellem 2 neuroner som skulle illudere smerteimpulsen.



Det nye logo har bevaret antydningen af de 2 neuroner, en blå og en rød, som rækker ud til hver sin retning. Samtidig omkranser de kloden, hvor Danmark er fremhævet . De optegnede breddegrader skal symbolisere, at netværket og samarbejdet strækker ud til internationale felter som fx  EFIC og  IASP. Endelig skal den favnende form som den blå og røde neuron har, symbolisere to hænder som favner foreningens arbejde, hænder som holdes over og under foreningen, ligesom det sker på et af de fotos som vises på hjemmesidens fotokarussel. Håndformen skal desuden symbolisere det medmenneskelige, det at foreningen arbejder til gavn for mennesker med smerter.
På den måde repræsenterer symbolikken både den bio-psykosociale smerteforståelsesmodel, relationen til smertepatienten og det tværfaglige felt som målgruppe for foreningens arbejde samt det nationale og det internationale samarbejde.
Vi har logoet  i 3 udgaver: på dansk, på engelsk og med webadresse, i farver og i gråtoner.

Allerede oprettet Bruger

Husk log ind

Seneste nyt

For medlemmer:
Du kan betale kontingent og rette dine kontaktoplys-ninger direkte online:
 Medlemsadministration